Architectural elements design by studio ONS by designer Nathalie Schellekens
Wooninc.

TRAPGEWAS

"Young designers create something very natural with just a few elements"

  Eindhovens Dagblad, June 26, 2009

 

TRAPGEWAS is the winning design for the entrance of the Rembrandt, an appartment building in de city centre of Eindhoven.

The staircase, mailboxes, lighting and the fence are integrated as one "smooth and growing" entrance. 

The mailboxes in different green shades are draped like leafs around the stair railing and continues to grow into the entrance gate shaped as a giant "nest" referring to the 78 homes behind the gate.

In the private garden we placed custom designed furniture, a fence and an "industrial" plant.  

Client / 

Wooninc.

 

Role / 

Concept design and

development

Art Direction

 

Cooperations / 

Jan Dijkstra (studio JanJannes)

Van Aken Architecten

Spaanmetaal

Year / 

2009

Pictures / 

Stijn Poelstra and

Wooninc.

 

©   studio ONS 2020

All rights reserved

All designs, photo's or any creative work at this website are under copyright of studio ONS.

It is strictly prohibited to reproduce, transmit or use any content in any form by any means without the consent of the copyright holder.

  • studio ONS linkedin studioons
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle