'Thuis

La Maison

An overall concept design for the transformation of an office into a residential building with 68 apartments, situated in the city centre of Eindhoven.

We were asked to transform the office atmosphere into a cosy home feeling. Because sustainability was very important, many of the original elements were retained.

We have designed an overall concept for all common spaces and signing: 

naming, graphic expressions and routing, custom furniture outside and indoors, unique printed carpets, post boxes, colour plan and interior design.

Printed carpets are are available on demand, unique prints and colours,

feel free to contact our studio and talk about the possibilities!

Special thanks to Spaanmetaal, Ton Projectstoffering, Brinkmann,  De Vinylsnijderij, Ecolop and Photo Prestige

Client / 

 'Thuis, Eindhoven

 

Role / 

Concept design and development

Art Direction

 

cooperations / 

VDLP architects

Van Wijnen

Year / 

2017

pictures / 

Photo Prestige

 

© 2018-2019  studio ONS

All rights reserved

 

It is prohibited to reproduce, transmit or use any content 

in any form by any means without the consent of the copyright holder.

  • studio ONS linkedin studioons
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle
__DEF LOGO_ONS__.png