Van Abbemuseum exhibition design by studio ONS designer Nathalie Schellekens
Van Abbemuseum Eindhoven

Be(com)ing Dutch expo

Exhibition design for the Be(com)ing Dutch project in van Abbemuseum. Chronological exposition presented over 5 floors in the museum's tower.

All "dry" information is hung on figurative clotheslines that are stretched between the walls of the tower. 

Each medium of the archive ( video, reviews, posters, the Mondriaan Foundation award) is hung and used in its own way and separated with steel lasered date labels.

A small library in the basement with matching custom-made stools.

Client / 

Van Abbemuseum

 

Role / 

Concept & development

Art Direction

 

Year / 

2008

Cooperation / 

Jan Dijkstra

Pictures / 

Petra Dijkstra fotografie

 
Show More

© studio ONS 2021

All rights reserved

All designs, photo's or any creative work at this website are under copyright of studio ONS.

It is strictly prohibited to reproduce, transmit or use any content in any form by any means without the consent of the copyright holder.

  • studio ONS linkedin studioons
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle
0