Wooninc.

TRAPGEWAS

"Young designers create something very natural with just a few elements"

  Eindhovens Dagblad, June 26, 2009

 

TRAPGEWAS is the winning design for the entrance to the Rembrandt, an apartment building of Wooninc in de city centre of Eindhoven.

The staircase, mailboxes, lighting and the fence are integrated as one "smooth and growing" entrance. 

The mailboxes in different green shades are draped like leaves around the steel banister. The stair railing continues to grow in the entrance gate, which is also made of steel.

In the courtyard garden, furniture, a fence and a maintenance-free steel plant have been realised in the same style.

Client / 

Wooninc.

 

Role / 

Concept design and

development

Art Direction

 

Cooperations / 

Jan Dijkstra (studio JanJannes)

Van Aken Architecten

Spaanmetaal

Year / 

2009

Pictures / 

Stijn Poelstra and

Wooninc.

 

© 2018-2019  studio ONS

All rights reserved

 

It is prohibited to reproduce, transmit or use any content 

in any form by any means without the consent of the copyright holder.

  • studio ONS linkedin studioons
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle
__DEF LOGO_ONS__.png